Z GOŚCINNEGO STOŁU
SZYNKA WIEJSKA Z TRADYCYJNEJ WĘDZARNI
Wędzonka produkowana z wysokiej jakości mięśni szynki wieprzowej.
100 g produktu otrzymano ze 122 g mięsa. Szynka krucha, soczysta, wyborna w smaku. Barwa wyrobu jasno brązowa do brązowej.
Waga opakowania: około 1,0 kg
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
SCHAB WIEJSKI Z TRADYCYJNEJ WĘDZARNI
Wędzonka wieprzowa, wędzona, parzona. 100 g produktu otrzymano ze 124 g mięsa. Technologia produkcji, głównie proces wędzenia w tradycyjnych komorach zapewnia wyrobowi kruchą konsystencję i właściwy dla użytych surowców oraz przypraw smak i zapach.
Waga opakowania: około 1,5 kg
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
POLĘDWICZKA WIEJSKA Z TRADYCYJNEJ WĘDZARNI
Produkt wędzony, parzony. 100 g produktu otrzymano ze 130 g mięsa wieprzowego. Wędzonka przygotowana z bardzo delikatnego mięsa polędwiczki. Wysoka zawartość mięsa, dodatek naturalnych przypraw, wędzenie dymem olchowo-bukowym wpływa na niezwykłą smakowitość wyrobu.
Polecana do przygotowania wybornych przekąsek z uwagi na delikatny smak, aromat i kruchość.
Waga opakowania: około 500 g
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
OZORY LUKSUSOWE
Wyrób garmażeryjny wyprodukowany z ugotowanych ozorów wieprzowych, zalanych żelatyną, uformowany w baton o kształcie prostopadłościanu.
Na przekroju widoczne duże kawałki ozorów, konsystencja ścisła, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców, zastosowanych przypraw i obróbki termicznej.
Waga opakowania: około 2,5 kg
Sposób pakowania: VAC
Termin przydatności do spożycia: 21 dni