PeeReLowska
KIEŁBASA Z TRADYCYJNEJ WĘDZARNI
Produkt wyprodukowany z mięsa wieprzowego w oparciu o sprawdzoną, polską recepturę. Poddany obróbce termicznej – wędzeniu w komorach tradycyjnych, parzony. Konsystencja wyrobu krucha, kiełbasa odznacza się charakterystycznym smakiem osiągniętym przez zastosowanie umiejętnie dobranych naturalnych przypraw.
Waga opakowania: 0,6 kg, 4kg
Sposób pakowania: LUZ, MAP, Flow Pack
Termin przydatności do spożycia: Luz-10 dni, MA,P Flow Pack -21dni
PARÓWKOWA PeeReLowska
Produkt drobiowo-wieprzowy, homogenizowany, wędzony, parzony. Kiełbasa o wyczuwalnym, soczystym smaku i delikatnym aromacie uzyskanym w wyniku zastosowania starannie dobranych surowców mięsnych i przypraw. Charakterystyczny smak tego wyrobu klienci doceniają od wielu lat. Doskonała na ciepło jako podstawowy składnik posiłku.
Waga opakowania: ok. 0,5 kg
Sposób pakowania: MAP / Flow Pack
Termin przydatności do spożycia: 14 dni
SZYNKOWA PeeReLowska
Kiełbasa wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, parzona z dodatkiem mieszanki aromatycznych przypraw. Batony w osłonce białkowej przewiązane szarym sznurkiem. Zachowany niepowtarzalny, dobry smak wędliny przypominający ten z minionej epoki. Produkt doskonały na kanapki.
Waga opakowania: ok. 1,5 kg
Sposób pakowania: osłonka białkowa
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
KIEŁBASA OD CHŁOPA
Kiełbasa otrzymana z 118 g mięsa wieprzowego, średnio – rozdrobniona, poddana suszeniu w tradycyjnej komorze a następnie parzona. Produkt o kruchej konsystencji, na przekroju widoczne przyprawy (pieprz czarny, majeranek), które nadają wyrobowi wyrazistego i charakterystycznego smaku. Barwa zewnętrzna batonów od różowej do czerwonej.
Waga opakowania: 4 kg ( karton ), ca 0,6 kg
Sposób pakowania: luz ( karton ), Flow Pack
Termin przydatności do spożycia: luz – 10 dni , Flow Pack – 18 dni
KIEŁBASA Z KACZKĄ
Kiełbasa drobiowa wyprodukowana z mięsa indyczego z dodatkiem mięsa z fileta z kaczki. Produkt wędzony tradycyjnie drewnem olchowo-bukowym, parzony, wędzony i następnie suszony. Obróbka termiczna, zastosowanie mieszanki sprawdzonych przypraw, idealny dobór mięs drobiowych do produkcji wpływa na oryginalny, wyrazisty smak produktu.
Bez dodatku: glutaminianu, fosforanów, soi
Waga opakowania: 0,8 kg, 270 g
Sposób pakowania: MAP / Flow Pack
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
KIEŁBASA Z UDŹCA INDYCZEGO
Kiełbasa drobiowo-wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona.
100g produktu otrzymano ze 126g mięsa (112g mięsa z indyka, 14g mięsa wieprzowego).
Bez dodatku: glutaminianu, fosforanów, soi
Waga opakowania: 250 g
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
KIEŁBASA PeeReLowska
Wyrób wyprodukowany z mięsa wieprzowego i wołowego według sprawdzonej od lat polskiej receptury, wędzony w tradycyjnych komorach, parzony a następnie suszony. Wyrazisty, mięsny smak z wyważonym akcentem w postaci specjalnie dobranych naturalnych przypraw (pieprz, czosnek, majeranek) wyróżnia tę wędlinę i przypomina wybranym klientom smaki dzieciństwa.
Waga opakowania: 4 kg ( karton )
Sposób pakowania: LUZ, MAP, Flow Pack
Termin przydatności do spożycia: Luz -7 dni, MAP, Flow Pack -21 dni
KIEŁBASA Z GĘSINĄ
Wędlina drobiowa wyprodukowana ze 115 g mięsa indyczego i 13 g mięsa z gęsi. Kiełbasa wędzona na drewnie olchowo- bukowym w tradycyjnych komorach, parzona a następnie suszona. Krucha konsystencja wyrobu osiągnięta przez odpowiednią obróbkę technologiczną, użycie do produkcji wyselekcjonowanego mięsa indyczego i wybornej gęsiny. Wyjątkowy smak i aromat kiełbasa zawdzięcza dodatkowi naturalnych przypraw.
Bez dodatku: glutaminianu, fosforanów, soi
Waga opakowania: 0,8 kg , 270 g
Sposób pakowania: MAP / Flow Pack
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
SZYNKA PEERELOWSKA
Wędzonka wieprzowa o kształcie anatomicznego mięśnia, uformowana w siatce, posypana mieszanką przypraw. Barwa zewnętrzna od brązowej do ciemnobrązowej, barwa na przekroju różowa. Produkt przeznaczony na kanapki, ale także jako dodatek do sałatek, zapiekanek, naleśników.
Waga opakowania: 1,5 kg
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
KABANOSY Z KACZKĄ
Kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona w jadalnych jelitach baranich.
100 g produktu otrzymano ze 141 g mięsa (127 g mięsa z indyka i 14 g mięsa z kaczki).
Zastosowanie właśnie takich gatunków mięs do produkcji ,dodatek aromatycznych przypraw, sposób obróbki termicznej wpływa na wyjątkowe właściwości organoleptyczne kabanosów.
Batoniki wyrobu o kruchej konsystencji, bogate w białko.
Waga opakowania: 150 g
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 25 dni
KABANOSY Z GĘSINĄ
Kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, suszona w jadalnych jelitach baranich.
100 g produktu otrzymano ze 143 g mięsa (129 g mięsa z indyka i 14 g mięsa z gęsi).
Powierzchnia batonów sucha, równomiernie pomarszczona, konsystencja krucha.
Połączenie wybornej gęsiny i mięsa indyczego, dodatek przypraw , odpowiednia obróbka termiczna zapewniają produktowi oryginalny smak i zapach.
Waga opakowania: 150 g
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 25 dni