CZEREŚNIĄ WĘDZONE
SCHAB CZEREŚNIĄ WĘDZONY
Wyrób otrzymany ze schabu wieprzowego b/k, wędzony a następnie parzony. 100 g produktu otrzymano ze 122 g mięsa. Proces technologiczny odbywa się według starej, sprawdzonej polskiej receptury. Zastosowanie delikatnego wędzenia w komorach tradycyjnych na drewnie czereśniowym wpłynął na jego wielowymiarowy smak i aromat , który dodatkowo został podkreślony wyważoną kompozycją przypraw.
Waga opakowania: ca 0,8 – 1,2 kg
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 28 dni
POLĘDWICA ŁOSOSIOWA CZEREŚNIĄ WĘDZONA
Wędzonka wieprzowa wyprodukowana ze schabu wieprzowego b/k, wędzona w komorze tradycyjnej na drewnie czereśniowym .100 g produktu otrzymano ze 118 g mięsa wieprzowego. Wyrób przygotowany w oparciu o niezawodną , sprawdzoną polską recepturę. Proces technologiczny to między innymi zalewowe peklowanie surowca , który następnie poddany jest długiemu leżakowaniu…..dodatek aromatycznych przypraw podkreśla delikatny smak i niezwykły aromat wędzonki.
Waga opakowania: ca 0,6 kg – 1,0 kg
Sposób pakowania: MAP
Termin przydatności do spożycia: 21 dni
SZYNKA CZEREŚNIĄ WĘDZONA
Wędzonka wyprodukowana z szynki wieprzowej ,poddana procesowi wędzenia i parzenia. Produkt otrzymano ze 121 g mięsa wieprzowego. Proces wędzenia drewnem czereśniowym w tradycyjnych komorach wpłynął na wyjątkowy smak i zapach tego wyrobu, który również jest podkreślony dodatkiem aromatycznych przypraw.
Waga opakowania:0,8 kg – 1,2 kg
Sposób pakowania:Flow -Pack
Termin przydatności do spożycia: 21 dni